info@kitchen-cn.com +86-571-56976336


Manufactuer View


Rosen berada di barisan hadapan pembuatan perabot bespoke di sepanjang Delta Sungai Yangtze, Kawasan Timur China. Dengan lebih daripada 15 tahun pengalaman, kami terus memenuhi dan melangkaui keperluan pelanggan kami di semua sektor yang kami beroperasi. Menyampaikan projek dari konsep hingga selesai.


Keupayaan dan keupayaan kami untuk mengeluarkan produk yang dicuba dan diuji, produk perabot berkualiti telah lama ditubuhkan. Kami telah menyampaikan portfolio projek yang berjaya di seluruh dunia, bekerja untuk kontraktor Tier 1 & 2 dan banyak pelanggan bluechip.


Rosen adalah rakan kongsi perniagaan yang kukuh dan stabil dengan kepakaran dalaman untuk menyampaikan produk tangguh dan projek kecemerlangan. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, kami telah bekerjasama dengan pereka terkenal dan mengambil bahagian dalam penghasilan bahagian penghormatan projek kediaman dan hotel terkemuka selebriti. Rosen bekerja pada sub kontrak yang bernilai dari $ 40K hingga $ 1.5 juta.


Kawasan Pakar:

Apa-apa jenis kerja benteng termasuk kayu pepejal, venir kayu, Lacquer, Laminate dll. Bingkai tingkap, Pintu kayu.


Tambahan bekalan Kawasan:

Meja kayu, tiang meja, Mana-mana aksesori dapur berfungsi seperti tenggelam, ketuk, tong sampah, bakul, dulang Kutu dsb.