info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Bagaimana Membuat Kabinet Dapur Anda Lebih Lama?

Bagaimana Membuat Kabinet Dapur Anda Lebih Lama?

Mar 05, 2019

Bagaimana Membuat Kabinet Dapur Anda Lebih Lama?

▲ Pertama pilih plat berkualiti tinggi: Ramai pembaca hanya memberi perhatian kepada warna panel, dan aspek lain tidak peduli. Malah, mengenai panel kabinet dapur juga sangat khusus mengenainya, sebagai contoh, panel dapur mesti memilih jenis papan kebakaran, jika tidak ia akan menjadi masa yang lama, tempat di dekat kompor gas akan cacat. Contohnya, plat acuan dan plat dicat terdedah kepada calar, dan plat acuan berkualiti rendah menghasilkan gelembung dan kedutan. Pembaca harus memilih kabinet dapur yang betul   plat mengikut keadaan tertentu.

▲ Pembungkusan dan pengangkutan kabinet dapur s : Kebanyakan jenama kabinet dapur yang kini di pasaran akan dibungkus dan diangkut dalam bentuk plat. Plat akan dipasang di dalam kabinet dapur di tapak. Kaedah perhimpunan yang paling biasa adalah struktur tiga-dalam-satu, yang mudah dipasang dan kecekapan tinggi. Beban kerja adalah kecil. Apabila beberapa unit bebas disambungkan bersama, set lengkap kabinet dapur boleh dibentuk. Kabinet dapur lantai   disokong secara langsung di atas tanah melalui kaki sokongan kabinet dapur .

▲ Secara rasmi memulakan pemasangan: Mungkin saluran paip tersembunyi seperti wayar elektrik, paip air dan paip gas di belakang kabinet dapur . Oleh itu, kedudukan dan orientasi saluran paip harus ditandakan dengan jelas di dinding sebelum pemasangan untuk mengelakkan memukul saluran paip. Semasa proses pemasangan kabinet dapur , pembukaan saluran paip dan soket sering dihadapi. Sesetengah syarikat kabinet dapur akan menggunakan kerajang timah untuk mengelak tepi tepi selepas membuka lembaran. Jika ia dimeterai, ia akan memainkan peranan dalam pencegahan kelembapan, dan kesan lain tidak jelas.

▲ Selepas memasuki kabinet dapur   peringkat pemasangan, masih perlu bermula dari kabinet dapur . Mulakan berbaring mengikut lokasi dan saiz lukisan, dan buka tapak di lokasi paip. Kabinet dapur diperbuat daripada granul kayu pepejal, panel pintu dicat papan berlapis, cahaya mudah dikendalikan, DTC digunakan untuk engsel, dan semua laci dan pintu teredam.

▲ Dari segi butiran, panel pintu dilengkapi dengan panel pintu berdasarkan kabinet dapur yang telah diatur. Di samping laci, panel pintu biasanya diapit ke kabinet dapur . Secara umum pemasangan panel pintu jauh lebih mudah daripada kabinet dapur .

▲ Pemasangan panel pintu membolehkan ralat tertentu, tetapi boleh diperbetulkan oleh fungsi pelarasan engsel. Saiz sendi pintu seluruh set kabinet dapur sepatutnya konsisten, dan tidak sepatutnya besar atau kecil, dan tidak dibenarkan untuk saling menghubungi.

▲ Di samping itu, terdapat banyak jenis kabinet dapur . Sudah tentu, ia melibatkan pelbagai formula pengiraan. Mengedit menyenaraikan satu set data. Semua orang boleh ingat: kabinet dapur mengandungi meja atas dengan ketinggian kira-kira 80cm. Ketinggian kaki penyesuaian adalah 10cm, ketinggian meja atas adalah 4cm, dan ketinggian kabinet dapur itu sendiri adalah sekitar 65 ~ 70cm.

▲ Ketebalan plat kabinet dapur sangat berbeza, dan kos 18mm adalah 16% lebih tinggi daripada 16mm. Hayat perkhidmatan kabinet dapur yang dibuat oleh plat 18mm boleh dilanjutkan dengan lebih dari 1 masa untuk memastikan bahawa panel pintu tidak cacat dan bahagian atas meja tidak retak. Di samping itu, keseluruhan set kabinet dapur akan menjejaskan kebangkitan. Apabila membeli keseluruhan kabinet dapur , tanya apakah ia adalah kabinet dapur berasingan . Hayat perkhidmatan dan kestabilan kedua adalah 2 hingga 3 kali berbeza, dan perbezaan kos adalah 5%.

▲ Kilang-kilang kecil umum atau tapak tangan buatan tangan hanya boleh dihubungkan dengan rivet skru atau gam. Penggunaan struktur box-and-rod generasi ketiga ditambah pengikat dan bahagian pelepasan cepat lebih berkesan untuk memastikan ketegasan dan ketahanan kabinet dapur , dan kurang penggunaan gam, yang lebih mesra alam.

▲ Panel dapur mesti memilih jenis papan tahan api. Jika tidak, ia akan mengambil masa yang lama, dan tempat di dekat kompor gas akan cacat dan juga menyebabkan api. Plat pengacuan, varnis penaik, dan lain-lain digunakan lebih banyak sekarang, tetapi plat lacquered terdedah kepada calar, dan plat rendah yang berkualiti tinggi boleh menghasilkan berbuih dan meremas.

▲ Sebelum memasang kabinet dapur , tanyakan mengenai kaedah pemasangan kerajang aluminium di kabinet dapur sink . Adakah ia ditekan sekali atau dilekatkan dengan gam? Secara umumnya, prestasi kedap satu tekan lebih sempurna, kelembapan tidak mudah menembusi, kabinet dapur   adalah lebih berkesan dilindungi, dan hayat perkhidmatan kabinet dapur   dilanjutkan.

Tel: + 86-571-56976336

Telefon: + 86-13655718033

E-mel: info@kitchen-cn.com

Orang hubungan: Sum Landy

TAMBAH: Bilik 538, Unit C, Pusat Jewel No 16 Kangyuan Road, Hangzhou, China. 310015