info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Tips Hiasan Kabinet Dapur

Tips Hiasan Kabinet Dapur

Mar 08, 2019

Tips Hiasan Kabinet Dapur

tips hiasan kabinet dapur 01:

Apabila memasang kabinet dapur gantung , reka bentuk pertama garis mendatar di dinding, supaya kabinet dapur gantung boleh berada di garis mendatar yang sama, dan tidak akan ada kecenderungan selepas dipasang.

tips hiasan kabinet dapur 02:

Apabila kabinet dapur dipasang, jika anda memilih perkakasan untuk berjenama, anda tidak boleh menyimpan wang. Terdapat juga tempat di mana hos dapur disambungkan ke sink dan disegel.

tips hiasan kabinet dapur 03:

Anggaran kabinet dapur terdiri daripada beberapa bahagian: kos kabinet dapur , kos meja, kos alat dapur, dan biaya pilihan perkakasan.

Kabinet dapur   tip hiasan 04:

Selepas siling dapur selesai, kabinet dapur   dipasang. Selepas siling dipasang, ketinggian dapur benar-benar ditentukan. Ketinggian kabinet dapur dapat disesuaikan dengan tepat menurut ketinggian keseluruhan, dan keindahan dan keindahan keseluruhan kabinet dapur dapat dipertimbangkan.

Walau bagaimanapun, jika dapur mempunyai kabinet dapur yang tinggi , anda perlu memberi perhatian kepada ketinggian jumlah kabinet dapur yang tinggi apabila menggantung siling. Adalah disyorkan untuk melihat lukisan kabinet dapur . Jika ketinggian siling lebih rendah daripada kabinet dapur , kabinet dapur yang tinggi tidak akan masuk; jika silingnya terlalu tinggi, kabinet dapur dan siling akan disebabkan. Jarak antara mereka terlalu besar, yang menjejaskan penampilan.

Kabinet dapur   petua hiasan 05:

Bahan-bahan, kabinet dapur yang lemah , burrs, sudut tajam, dan lain-lain boleh hadir dalam butiran. Bahagian-bahagian yang tidak munasabah ini boleh menyebabkan kerosakan pada tubuh. Kabinet dapur yang lebih rendah juga boleh dicemari dengan bunyi bising, radioaktif, dan lain-lain. Untuk mengelakkan masalah ini, perkakasan berkualiti tinggi mesti digunakan untuk memilih panel dan countertop dengan betul.

Kabinet dapur   kemahiran hiasan 06:

Lubang di kabinet dapur untuk memposisikan sambungan, ketepatannya secara langsung mempengaruhi kestabilan kabinet dapur . Kabinet dapur mempunyai kualiti yang lebih baik, platnya diproses oleh mesin, saiz lubangnya sama, kedudukannya tepat, dan kestabilannya baik.

Kabinet dapur   kemahiran hiasan 07:

Kabinet dapur biasa   Panel pintu termasuk panel melamine, panel pintu dicat, panel pintu kayu pepejal, panel pintu plastik, dan panel acuan PVC. Pelbagai plat mempunyai ciri-ciri yang berbeza. Kelebihan helai melamin adalah ketahanan api dan rintangan haus. Panel pintu dicat boleh didapati dalam pelbagai warna. Plat acuan PVC dicirikan oleh rintangan suhu tinggi dan retardancy api. Panel pintu kayu pepejal dan panel pintu plastik adalah gred yang lebih tinggi, yang boleh menyerlahkan rasa.

Tel: + 86-571-56976336

Telefon: + 86-13655718033

E-mel: info@kitchen-cn.com

Orang hubungan: Sum Landy

TAMBAH: Bilik 538, Unit C, Pusat Jewel No 16 Kangyuan Road, Hangzhou, China. 310015