info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Pilihan Kabinet Dapur Kayu Padu

Pilihan Kabinet Dapur Kayu Padu

Mar 06, 2019

Pemilihan Kabinet Dapur Kayu Padu s

Dengan laju kehidupan yang dipercepatkan, semua orang lebih cenderung untuk kembali ke alam semula jadi dalam reka bentuk kabinet dapur , terutamanya dalam pemilihan bahan. Kabinet dapur kayu pepejal memberi orang rasa kembali kepada asal, dan perlindungan alam sekitar dan pencemaran, kelebihan ini menjadikan kabinet dapur kayu pepejal s menjadi wakil kabinet dapur mewah di mata semua orang.

Kami akan melihat secara terperinci dari pelbagai perspektif, termasuk pemilihan dan reka bentuk bahan.

kitchen cabinets 1

Pertama, kabinet dapur mempunyai kedua-dua fesyen klasik

Kesan kabinet dapur kayu pepejal tradisional biasanya sama, warna mudah, dan bentuknya mudah. Rosen telah menambahkan lebih banyak elemen fesyen kepada gaya dan reka bentuk terperinci kabinet dapur kayu pepejal tradisional .

Sebagai contoh, penambahan ukiran dan gril menjadikan panel pintu lebih berwarna, dan kabinet dapur menjadi lebih serba boleh. Di samping itu, sudut renda kabinet dapur dan rawatan warna cat juga lebih terperinci.

Kabinet dapur kayu pepejal direka bentuk dalam gaya klasik dan bergaya, terutama sesuai untuk pilihan gaya tradisional Cina dan Eropah, sama ada ia ditempatkan di ruang tamu atau restoran adalah pilihan yang baik.

kitchen cabinets 2

Kedua, substrat yang baik untuk membina kabinet dapur yang baik

Rosen pepejal dapur kayu pepejal s terutamanya memilih LVL pelbagai lapisan pepejal kayu dan kayu pepejal asli dalam pemilihan bahan. Pada masa ini, dalam pasaran kabinet kayu pepejal dapur , bahan-bahan kabinet dapur terutamanya termasuk papan zarah, papan zarah kayu pepejal, MDF, papan kayu pelbagai lapisan pepejal dan papan kayu pepejal.

Rosen substrat kayu pepejal semulajadi, kebanyakannya diimport dari Eropah, abu diimport atau kayu putih yang diimport, pemprosesan halus kayu balak, cacat semulajadi seperti rakit, berbanding dengan kayu padu semula jadi, kekerasan sederhana, rintangan haus dan rintangan kakisan yang tinggi.

Di samping itu, substrat kayu pepejal semulajadi mempunyai kelajuan pengeringan yang cepat dan kestabilan yang tinggi semasa pemesinan, supaya lembaran tidak mudah retak dan cacat. Di samping itu, tekstur dalaman substrat kayu pepejal semulajadi juga halus dan seragam, mudah diproses dan mudah diwarnakan, supaya warna meja itu dapat dipelbagaikan lebih banyak, dan penyesuaian peribadi dapat direalisasikan sepenuhnya.

kitchen cabinets 3

Ketiga, panel pintu dikentalkan untuk mengurangkan bahaya tersembunyi dari ubah bentuk kabinet dapur

Dalam pemilihan panel pintu, semua kabinet dapur dari kabinet dapur Rosen diperbuat daripada plat tebal 18mm, yang boleh menjamin masa penggunaan kabinet dapur dengan tegas .

Satu lagi kelebihan plat tebal 18mm ialah ia tahan kepada ubah bentuk dan boleh menghalang kandungan kelembapan kayu pepejal daripada membuat suhu kabinet dapur tidak stabil dan cacat oleh kelembapan. Di samping itu, Rosen kabinet dapur pepejal kayu   bahan selaras dengan piawaian alam sekitar antarabangsa, dan sentiasa dapat melindungi kesihatan anda dan keluarga anda.

Tel: + 86-571-56976336

Telefon: + 86-13655718033

E-mel: info@kitchen-cn.com

Orang hubungan: Sum Landy

TAMBAH: Bilik 538, Unit C, Pusat Jewel No 16 Kangyuan Road, Hangzhou, China. 310015